Despre livrare

După ce a fost realizată comanda online, aceasta va fi ambalată pentru a fi trimisă în cel mai scurt timp posibil spre adresa furnizată. E important să completeazi datele cu atenţie.

Produsele vor fi trimise prin curier rapid (Fan Courier, Sameday, DPD, Cargus). 

Timpi de livrare

Mă angajez să expediez produsele aflate pe stoc în maxim 3 zile lucrătoare. Compania de curierat livrează, în condiții normale, în maxim 48 de ore. 

În situaţii de urgență, lipsă stoc sau comenzi personalizate toate detaliile se stabilesc în prealabil. Poţi să mă întrebi prin oricare dintre metodele din pagina Contact.

Destinaţii

Pot expedia oriunde în lume, doar prin Poşta Română, cu condiţia ca plata să fie făcută în LEI şi cu rezerva că timpii de livrare sunt fluctuanţi.  

În condiţii normale de funcţionare, Poşta Română livrează în afara României cu timpi variind între o săptămână şi o lună

Preţul trimiterii în afara României, prin Poşta Română este de 35 lei..

Tarife transport prin curierat în România

12 lei

Plata cu cardul

16 lei

Plata ramburs

Alege cu atenţie modalitatea de plată şi metoda preferată de transport la momentul finalizării comenzii, pentru a fi cea mai potrivită pentru nevoile tale.

La cerere, pot trimite și prin Poșta Română.

Informaţii despre plată

Preţurile afişate sunt exprimate în LEI (RON) iar plata comenzilor se va face de asemenea în LEI, prin una dintre metodele:

1. Online, cu card bancar prin intermediul procesatorului de plăţi PlatiOnline, exclusiv pe serverele acestuia, în mod complet securizat şi fără niciun comision.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Siguranța informațiilor legate de plată este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului folosit, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile tale sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta asociată contului de card, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii emiţătoare.

Pe extrasul de cont tranzactia va aparea cu numele DARCUDOR.

2. Transfer în cont bancar la Banca Transilvania. În această situaţie, coletul va fi expediat după confirmarea plăţii.

3. Plata ramburs (la oficiul poştal sau la curier).

4. Plata la predare, pentru metoda “Livrare locală”, valabilă pe raza municipiului Reghin.

 

Plati online   SOL   SAL