Termeni şi condiţii

Dar cu dor

Acest site este proprietatea S.C. Angelit Script S.R.L.

Sediul: Reghin, str. Cărpiniş, nr. 21.

Cod de identificare fiscală: 38521359

Număr de înregistrare la Registrul Comerţului: J26/2036/2017

Cont bancar: Banca Transilvania

Politica de retur

Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor, consumatorul benficiază de 14 zile pentru a se retrage (perioada de retragere) din contract fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât eventualele costuri suplimentare, cum ar fi cele de personalizare. Termenul de 14 zile începe în momentul în care consumatorul intră în posesia fizică a produselor. Consumatorul va trebui să suporte costul aferent returnării produselor în caz de retur.

S.C. Angelit Script S.R.L. se angajează să ofere persoanelor fizice/juridice posibilitatea de retur a produselor timp de 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii.

Pot fi returnate produsele care nu prezinta urme de deteriorare.

Returul produselor se poate face, după o discuţie prealabilă, prin colet expediat la
S.C. Angelit Script S.R.L., str. Cărpiniş, nr. 21, Reghin.

Coletele care vin fără a fi anunţate nu vor fi ridicate! Completează şi trimite formularul de retur înainte!

Dupa verificarea returului clientul poate sa opteze:

  • pentru rambursarea sumei aferente produsului (produselor) returnate (pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in maxim 7 zile calendaristice de la acceptarea returului) – sau
  • pentru schimbul produsului / produselor returnate cu altul / altele.

Precizări

În situaţia în care preţurile produselor sau detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, îmi rezerv dreptul de a anula livrarea şi de a anunţa clientul telefonic sau e-mail (dacă nu a răspuns la telefon) în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută.

Îmi rezerv dreptul de a modifica preţurile produselor fără a anunţa. De asemenea, în situaţii punctuale voi întrerupe activitatea legată de site, dar în măsura posibilităţilor voi urmări să anunţ din timp. Nu îmi asum responsabilitatea pentru eventualele prejudicii pe care aceste acţiuni le atrag asupra unor terţe persoane.

Plati online   SOL   SAL